Etäfysioterapia

Jos et pääse vastaanotollemme paikan päälle, niin fysioterapeuttimme tarjoavat vaihtoehtona myös etäfysioterapiaa.

Etäfysioterapiassa fysioterapeutin konsultaatio tapahtuu videopuhelun välityksellä. Videoyhteyden välityksellä pystymme haastattelun ja liiketestausten avulla tekemään arvion tilanteestasi ja tämän jälkeen yhdessä suunnittelemaan jatkotoimenpiteet sekä ohjaamaan kuntouttavat harjoitteet tilanteeseesi sopien.

Etäfysioterapian toteuttamiseksi tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen jossa on hyvä nettiyhteys sekä kamera. Ajan varattuasi saat tarkemmat tiedot fysioterapiaan valmistautumisesta.

Jos pohdit sopiiko etäfysioterapia sinun tapaukseesi tai kenelle aika kannattaa varata, niin täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän sisällä. Fysioterapeuttimme arvioivat kertomasi perusteella onko etäfysioterapia sinulle oikea vaihtoehto ja kuka fysioterapeuteistamme olisi paras sinua auttamaan. Lomakkeen lähettäminen ei velvoita fysioterapian varaamiseen.

Voit myös varata suoraan nettiajanvarauksestamme 15 minuutin ilmaisen etäkonsultaation, jossa käymme videopuhelun kautta läpi tilannettasi ja pohdimme sopiiko etäfysioterapia tällä hetkellä avuksesi.

Kerro viestissä:

  • millaiseen ongelmaan haet apua?
  • miten se on alkanut ja kuinka kauan kestänyt?
  • jos sinulla on muita kysymyksiä etäfysioterapiasta.

fysioterapia palaute optimove

Modernit fysioterapiapalvelumme ovat vahvasti tuoreimpaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön perustuvia ja fysioterapeuttimme käyvät jatkuvasti lisäämässä osaamistaan jatkokoulutuksissa. Esimerkiksi vuonna 2019 tiimimme oli kouluttautumassa yhteensä 89 päivää!

testimoniaalipohja-2

OPTIMOVEN FYSIOTERAPEUTIT:


FYSIOTERAPIA HINNASTO

Ensimmäinen käynti

  • 60min – 65€

Jatkokäynti

  • 45min – 55€
  • 30min – 45€

Äitiys- ja lantionpohjafysioterapia (huom. Annakaisa äitiyslomalla 31.5.2019 alkaen)

  • 60min – 65€

FMS – Toiminnallinen Lihastasapainokartoitus – 75€

Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Opiskelijat -10%, yhteistyöseurat -15%.


%d bloggaajaa tykkää tästä: