Fysioterapia

Optimoven fysioterapiapalvelut ovat keskittyneet kaiken ikäisten ja tasoisten urheilijoiden ja arkiliikkujien kipujen ja vammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

fysiopalautteet.004

Kuten nimemme jo kertoo, uskomme siihen, että kehon liikkumista korjaamalla pääsemme usein nopeisiin tuloksiin jo pitkäänkin vaivanneissa ongelmissa. Tämän mahdollistamiseksi fysioterapiaamme kuuluu terapeuttisen harjoittelun lisäksi usein manuaalista terapiaa pehmytkudosten ja hermoston normaalitilan palauttamiseksi sekä kinesioteippausta tai urheiluteippausta kudosten kuormituksen normalisoimiseksi. Myös mekaaninen diagnostinen terapia, eli MDT-hoito kuuluu osaamiseemme. MDT-tekniikoita käytetään pääasiassa selkäkipujen hoidossa. Uusimpana palveluna tarjoamme myös äitiys- ja lantionpohjafysioterapiaa.

fysiopalautteet.005.jpeg

Fysioterapian ei tarvitse kuitenkaan olla pelkästään reaktiivista, jolloin tehdään jotain vasta kun vamma sattuu tai kipua tuntuu. Fysioterapeutti voi ohjeistaa myös tekemään oikeita asioita jo ennen kipua tai vammaa. Käytössämme on muun muassa Toiminnallinen Lihastasapainokartoitus (Functional Movement Screen), jolla pyritään löytämään potentiaaliset loukkaantumisriskiä lisäävät tekijät liikkumisesta ja korjaamaan ne ennenkuin mitään ehtii sattua. Lue lisää lihastasapainokartoituksesta »

OPTIMOVEN FYSIOTERAPEUTIT:

VARAA AIKASI FYSIOTERAPIAAN »


FYSIOTERAPIA HINNASTO

Ensimmäinen käynti

  • 60min – 65€

Jatkokäynti

  • 45min – 55€
  • 30min – 45€

Äitiys- ja lantionpohjafysioterapia

  • 60min – 65€

FMS – Toiminnallinen Lihastasapainokartoitus – 75€

Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Opiskelijat -10%, yhteistyöseurat -15%.


VARAA AIKASI FYSIOTERAPIAAN »