Fysioterapia


Vaivaako selkäkipu? Oireileeko olkapää? Onko jalassa ongelma joka haittaa liikkumista? Haluatko päästä leikkauksen jälkeen takaisin kuntoon?

Optimoven fysioterapiapalvelut ovat 100% keskittyneet tuki- ja liikuntaelimistön oireiden ja ongelmien hoitamiseen. Fysioterapiatiimistämme löydät erikoisosaamista monen erilaisen vaivan ja vamman kuntouttamiseen.

Tarjoamme nyt myös etäfysioterapiaa!

fysioterapia palaute optimove

Kuten nimemme jo kertoo, uskomme siihen, että kehon liikkumista optimoimalla pääsemme usein nopeisiin tuloksiin jo pitkäänkin vaivanneissa ongelmissa.

Fysioterapeuttimme osaavat ohjata juuri Sinulle sopivat yksilölliset harjoitteet ja hoitokeinot ongelmasi hoitamiseksi. Fysioterapiaamme kuuluu harjoittelun lisäksi usein manuaalista terapiaa, esimerkiksi faskiamanipulaatiota, pehmytkudosten ja hermoston normaalitilan palauttamiseksi sekä kinesioteippausta tai urheiluteippausta kudosten kuormituksen tukemiseksi. Myös mekaaninen diagnostinen terapia, eli MDT-hoito kuuluu osaamiseemme. MDT-tekniikoita käytetään pääasiassa selkäkipujen hoidossa. Uusimpina palveluina tarjoamme myös äitiys- ja lantionpohjafysioterapiaa sekä osteopatiaa.

Modernit fysioterapiapalvelumme ovat vahvasti tuoreimpaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön perustuvia ja fysioterapeuttimme käyvät jatkuvasti lisäämässä osaamistaan jatkokoulutuksissa. Esimerkiksi vuonna 2019 tiimimme oli kouluttautumassa yhteensä 89 päivää!

testimoniaalipohja-2

OPTIMOVEN FYSIOTERAPEUTIT:


FYSIOTERAPIA- ja OSTEOPATIAHINNASTO

Ensimmäinen käynti

  • 60min – 65€

Jatkokäynti

  • 45min – 55€
  • 30min – 45€

Äitiys- ja lantionpohjafysioterapia

  • 60min – 65€

FMS – Toiminnallinen Lihastasapainokartoitus – 75€

Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Opiskelijat -10%, yhteistyöseurat -15%.


%d bloggaajaa tykkää tästä: