Uusi ”Fysiopassi” palvelumme!

Optimove on ollut nyt olemassa hieman reilut viisi vuotta. Pienestä 18 neliön kopista alkanut yhden miehen missio on kasvanut tuona aikana tasaisesti, ja tällä hetkellä toiminnassa on mukana jo 11 henkilöä. Tavoite on ollut aina pyrkiä nostamaan alaltamme löytyvää rimaa korkeammalle sekä fysioterapia- että valmennuspalveluiden puolella. Erityisesti näiden kahden asian saumaton yhdistäminen on ollut asia, joka hyvin pitkälti Suomesta puuttuu ja jonka kehittämiseksi olemme opiskelleet ja tehneet töitä ahkerasti.

Nyt viime syksystä jatkuneen pohdinnan myötä olemme saaneet otettua tässä asiassa ison askeleen eteenpäin.

Maaliskuussa otamme käyttöön uuden Fysiopassi palvelumme.

Fysiopassi on yhdistävä linkki fysioterapia ja valmennuspuolemme välillä, tarjoamalla kriteerit täyttäville fysioterapia-asiakkaillemme pääsyn mukaan Pienryhmä Personal Training valmennuksiimme. Asiakasta hoitava fysioterapeutti ja valmentajamme suunnittelevat yhteistyössä asiakkaalle oman henkilökohtaisen harjoitusohjelman, joka tukee parhaalla mahdollisella tavalla vammasta tai kivusta kuntoutumista. Tätä henkilökohtaista harjoitusohjelmaa asiakas pääsee toteuttamaan pienessä ryhmässä ja aina valmentajiemme opastuksessa.

Tämä saa aikaan kaksi asiaa:

1.) Tulokset fysioterapiasta saadaan maksimoitua tehokkaan tukiharjoittelun, paremman tulosten seurannan ja useamman asiakaskontaktin avulla

2.) Kivusta tai vammasta huolimatta saamme pidettyä yllä mahdollisimman normaalia ja tehokasta harjoittelua, jolloin kunto ei pääse hoitojakson aikana laskemaan, vaan saattaa jopa kehittyä.

Fiksusti toteutettu voima- ja kestävyysharjoittelu ei ainoastaan tehosta vammojen kuntoutusta vaan auttaa ennaltaehkäisemään uusien mahdollisten vammojen syntymistä. Eikös juuri tätä varten fysioterapiaan tulla?

Asiakkaan kannalta asiasta mielekkäämpää tekee vielä se, ettei tästä koidu mitään lisäkustannuksia fysioterapiakäyntien lisäksi! Jos katsomme, että asiakas selkeästi hyötyy tästä palvelusta, tarjoamme sen bonuksena fysioterapiajakson ajaksi.

Jos Sinua siis vaivaa kipu tai vamma, josta haluat mahdollisimman tehokkaasti eroon, varaa aika fysioterapeutillemme ja kysy Fysiopassin soveltuvuudesta Sinulle.

Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet urheilu- ja liikuntavammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, ja tällaisten tapausten tueksi uusi palvelumme sopiikin kaikkien parhaiten.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

– Jani


Nettiajanvarauksemme palvelee 24/7 »

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: